Wie zijn wij?Autoschade Service Katwijk bestaat nu 20 jaar en is geboren uit de behoefte van onze klanten.Hoogstaande kwaliteit en service voor een lage prijs zoals onze klanten verwachten! Aangezien we een klein bedrijf zijn is ons tarief laag, wij hebben niet te maken met directeuren, managers en receptionisten dus daarom is onze klant beter af. Het personeel is vakbekwaam en is in het bezit van alle diploma's die op autoschade gericht zijn.

Wij zoeken altijd een passende oplossing voor u. Zo kunt u bij ons doormiddel van imitatie- of gebruikte onderdelen uw schade voor een aanzienlijk lager bedrag laten repareren. Nieuw kan natuurlijk ook, de keuze is aan u. U kunt bij ons alle kanten op.

Daarnaast hoeft u natuurlijk niet eerst schade te rijden om bij ons klant te kunnen worden. Het is ook mogelijk om uw auto een opfris beurt te geven als de lak na jaren wat 'vermoeid' is. Of u heeft het idee gevat om uw auto te 'customizen' middels een plastic wrap of een sportieve uitbouw set. In alle gevallen bent u van harte welkom.

 
Onze Service

U kunt bij Autoschade Service Katwijk terecht voor o.a. de volgende services:


Contact

 Autoschade Service Katwijk, Taanderstraat 11a, 2222 BG Katwijk
T: (071) 40 86 004 • M: 06 30 408 883 • F: (071) 40 80 554
info@autoschadekatwijk.nl