Wat doen wij?


Spot repair


Kunststof reparatie


Motor spuitenRuit reparatie


Ruit vervangen


Car Wrapping

Spot repair
Met deze techniek wordt een kleine beschadiging hersteld en plaatselijk bij gespoten.
Tarief: marktconform


Uitdeuken zonder spuiten
Restylen is een snelle methode waarbij plamuren en spuiten niet nodig is. Kleine deukjes kunnen teruggewreven worden van de binnenkant uit. Met speciaal gereedschap kan de vakman alle deukjes in het metaal geheel onzichtbaar repareren.


Kunststof reparatie
De bumper of grille gekrast of gescheurd? Dit repareren wij eenvoudig en voordelig.
Tarief: marktconform


Plaatwerk
Plaatwerken is het uitdeuken, strak maken. Voorbeeld: Een deukje in een voorscherm uitdeuken en strak maken kost gemiddeld 1 tot 2 uur. Mocht het uitdeuken meer tijd in beslag nemen is het verstandig naar de nieuwprijs van het onderdeel te kijken.


Auto/Motor spuiten
Voor het spuiten van uw auto, motor, boot of ander transportmiddel bent u bij ons aan het goede adres. Zelfs bijzondere ontwerpen of fantasie-spuitwerk (airbrush) behoort tot de mogelijkheden.


Richten
Als de schade zo groot is dat uw auto op de richtbank moet kost dat eenmalig € 75,00 plus het aantal uren voor het richten. Om een kopschade te herstellen hebben we gemiddeld 4 uur nodig, buiten het (eventueel) inlassen van nieuwe delen. Aan het eind wordt de auto uitgelijnd.
De kosten hiervoor zijn marktconform.

 
Montage en démontage
Ons uur tarief voor het dé- en monteren is marktconform. Met een scherm zijn we meestal 1 tot 1,5 uur bezig. Dit geldt meestal ook voor een motorkap en bumper.

Wanneer u zelf wilt dé- en monteren kunnen we ook alleen uw auto richten. Wij passen de (nieuwe) delen en spuiten het gerepareerde en/of vervangen delen.


Ruit reparatie
Is uw autoruit beschadigd door een opspattend steentje? Lang niet altijd is het nodig de ruit te vervangen. Wij kunnen deze beschadiging voor u vakkundig, snel en goedkoop herstellen.
Tarief: marktconform. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht als de ruit vervangen moet worden.

Milieukosten en kleinmateriaal:
Voor milieukosten berekenen wij € 2.30 per uur. met een maximum van € 27,50 per schadegeval.

Bij schades rekenen wij 6% klein materiaal voor tectyl, klemmen, schroeven enz.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. vernieuwen van plaatwerkdelen. Ons uurtarief hiervoor is marktconform.

Voorbeelden: Een deukje in een voorscherm uitdeuken en strak maken kost gemiddeld 1 tot 2 uur. Mocht het uitdeuken meer tijd in beslag nemen is het verstandig naar de nieuwprijs van het onderdeel te kijken.


Car Wrapping
Car wrapping is middels een folie een auto bestickeren. De folie is heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien of bedrukking. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden die vergeleken met auto spuiten goedkoper zijn.
De kosten hiervoor zijn marktconform.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 
Onze Service

U kunt bij Autoschade Service Katwijk terecht voor o.a. de volgende services:


Contact

 Autoschade Service Katwijk, Taanderstraat 11a, 2222 BG Katwijk
T: (071) 40 86 004 • M: 06 30 408 883 • F: (071) 40 80 554
info@autoschadekatwijk.nl