Extra informatieAutoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd, er moet ook van alles worden geregeld.

Eén telefoontje is genoeg

Middels één telefoontje of bezoek aan ons bedrijf, is de reparatie van uw auto geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het Europees Schade - Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Indien u problemen heeft met het invullen van dit formulier, dan helpen wij u graag.

Het Europees Schadeformulier

Zorg ervoor dat u altijd een Europees Schadeformulier in uw auto heeft liggen. Alle Europese Schade Formulieren zijn qua inhoud hetzelfde. Dat is handig om te weten voor het geval u in een ander Europees land een aanrijding krijgt. De tegenpartij zal ongetwijfeld een schadeformulier in een andere taal hebben. Aangezien u samen één formulier dient in te vullen kunt u uw eigen (Nederlandse) formulier zondermeer naast dat formulier van de tegenpartij leggen. U heeft dan geen kennis van de vreemde taal of een woordenboek nodig om het formulier in te vullen.

Enkele tips

Formulieren:
Vervangend vervoer:

Wij kunnen u voorzien van vervangend vervoer tijdens de reparatie van uw auto. Informeert u hiernaar bij het maken van de afspraak voor reparatie.

Prijsopgave:

De kosten voor het spuiten en repareren van de auto zijn marktconform. Uiteraard kunt u langskomen en zullen we de prijs voor u uitzoeken. Uitgebreide reparaties of schade zijn op nacalculatie.

 
Onze Service

U kunt bij Autoschade Service Katwijk terecht voor o.a. de volgende services:


Contact

 Autoschade Service Katwijk, Taanderstraat 11a, 2222 BG Katwijk
T: (071) 40 86 004 • M: 06 30 408 883 • F: (071) 40 80 554
info@autoschadekatwijk.nl