Hoe werken wij?Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd, er moet ook van alles worden geregeld.Eigen schade: Wij zoeken een passende oplossing voor u. Doormiddel van gebruikte onderdelen kunt u voor een aanzienlijk lager bedrag uw schade laten repareren, nieuw kan ook, de keuze is aan u. Bij ons kunt u alle kanten op. Wij bieden vele mogelijkheden.

Voorbeeld: Als u via autoschade Service Katwijk een onderdeel besteld heeft u de keuze tussen origineel of een alternatief (imitatie). We kunnen de door u bestelde onderdelen direct in kleur spuiten. U kunt het scherm vervolgens ophalen of op afspraak laten monteren. In sommige gevallen kunt u wachten en zo heeft u inzicht in de kosten en u bent uw auto niet lang kwijt. U mag natuurlijk ook zelf uw onderdelen leveren.

Voorbeeld: Een voorscherm kost origineel bijvoorbeeld € 100,- imitatie € 50,- spuiten in effen kleur € 135,- dan kost de schade als u het scherm zelf monteert met origineel scherm € 235,- en met imitatie € 185,- als wij monteren (zie: montage en demontage).

Prijzen: Bestelde onderdelen moeten bij bestelling van tevoren betaald worden.
Voor de aktuele prijzen kunt u ons bellen. Vermeld bouwjaar en maand of chassisnummer, type en merk.

Wilt u zelf niets doen en hoeft u de schade zelf niet te betalen, dan regelen wij de schade voor u met de verzekering. Dus geen rompslomp maar wel vervangend vervoer en gratis haal en breng service!

Bij verzekeringswerk gebruiken we uitsluitend originele delen, dat zijn wij verplicht! Daarnaast spuiten we metallic en mica kleuren uit op aangrenzende delen. Meestal nemen wij ook het eigen risico over

Prijzen van gebruikte onderdelen zijn incl. BTW. Prijzen van van nieuwe onderdelen zijn excl. BTW.

 
Onze Service

U kunt bij Autoschade Service Katwijk terecht voor o.a. de volgende services:


Contact

 Autoschade Service Katwijk, Taanderstraat 11a, 2222 BG Katwijk
T: (071) 40 86 004 • M: 06 30 408 883 • F: (071) 40 80 554
info@autoschadekatwijk.nl